264929070 264929070
top of page
GeorgiaMarie.jpg

Hallo

Be like a Georgia

Act like a Marie

Het is mijn leuze sinds 2019, toen ik de dieperik in donderde en er eventjes moest blijven liggen om te bekomen. Maar zoals een echte Georgia Marie klopte ik het stof van mijn broek, klauterde overeind en zette ik mijn schouders onder mijn eigen leven. Sindsdien doe ik alleen nog maar dingen waar ik gelukkig van word, waaronder schrijven. En zolang jij leest, schrijf ik verder. 

Het principe van Georgia Marie

De naam Georgia Marie is niet toevallig gekozen, maar is gebaseerd op mijn twee grootmoeders. Georgette en Marie-Josée. Twee ijzersterke vrouwen, elk op hun eigen manier.

"Alles komt goed, met tijd en boterhammen."

(Georgette)

"Ach menneke, 't is geen avance."

(Marie-Josée)

Jij kan er ook voor kiezen te leven volgens het principe van Georgia Marie. Aan de ene kant geef je jezelf alle tijd die je nodig hebt (om iets te verwerken, om beslissingen te nemen, om je leven te leiden), maar je blijft altijd goed voor jezelf zorgen. Luister naar je buikgevoel en durf in het diepe te springen. Aan de andere kant gooi je het piekeren en de wat als-scenario's overboord. Want, zoals een wijze vrouw ooit zei: 't is geen avance. Je kan je suf piekeren en blijven hangen in je verbeelding van 'wat als je zoveel jaar geleden een andere weg was ingeslagen'... Verandert dat de zaak?

Wist je trouwens dat ik, dankzij het principe van Georgia Marie, de sprong waagde en freelance copywriter werd? Ik was 12 jaar lang juf in het lager onderwijs en toen besliste ik om een andere richting uit te gaan. Omdat het kan. Ondertussen schreef ik al mee aan de meest uiteenlopende en boeiende projecten!

Ik voeg er ook graag mijn eigen leuze aan toe, nu ik het principe van Georgia Marie al een aantal jaren onder de knie heb:

"Wees de kers op je eigen taart"

(Eva)

bottom of page
264929070