264929070 264929070
top of page

Copywriter

Een liefde voor taal en een liefde voor schrijven.

Dat resulteert in een enthousiaste copywriter die graag meeschrijft aan jouw verhaal.

Aanbod

Auteur educatief materiaal

Copy sociale media

Copy websites

Blogger

SEO

Jouw project

Mijn specialisatie als copywriter ligt voornamelijk bij het schrijven van educatief materiaal. Dit zijn handleidingen met oefeningen voor leerlingen lagere school, maar ook educatieve pakketten voor lager en secundair die worden uitgewerkt voor partners (DPG Media Sidekick Sam, UNICEF, Disney Channel...). Hiervoor werk ik samen met uitgeverij Plantyn en Studio Averbode. 

Daarnaast richt ik me ook op de copy van (nieuwe) websites waarbij er eerst een synthese en een voorstel voor de opbouw van de website volgt. Wordt het een one-page websites of zijn verschillende pagina's beter voor de opzet? Bij elke website voorzie ik ook de nodige SEO teksten, waarmee Google en andere zoekmachines de websites makkelijker kunnen vinden.

Ik zet ook graag mijn schouders onder de sociale media van een bedrijf of organisatie. Nadenken over de juiste insteek om de doelgroep te bereiken en deze short copy uitschrijven, is telkens weer een leuke uitdaging.

Wist je dat blogartikels zorgen voor meer verkeer naar je website? Ook zoekmachines vinden blogs een voordeel: door geregeld nieuwe content op je website toe te voegen, val je nog meer op! Meer lezen over een zakelijke blog voor je bedrijf kan je trouwens hier.

Stuur een e-mail naar hallo@georgiamarie.be en beschrijf (kort) jouw project. Samen bekijken we wat de mogelijkheden zijn.

 

Er wordt steeds eerst een offerte opgemaakt op basis van het ingeschatte aantal werkuren. Pas na goedkeuring van deze offerte wordt de copy uitgewerkt. 

Werken op basis van een vast tarief per project is bespreekbaar.

Is het tijd voor jouw project?

Adres

Eva Vanderwaeren

Sint-Gillisplein 22/3

3300 Kumtich

E-mail

Zakelijke gegevens

BTW BE 0758.931.166

bottom of page
264929070