264929070 264929070
top of page

Hey jij!

Ik ben Eva, de copywriter achter Georgia Marie copywriting.

Schrijven, het is me wat. Ik deed het al als kind. Lijstjes, dagboeken en verhalen die steevast eindigden met een en ze leefden nog lang en gelukkig-cliché van de bovenste plank. Dat was toen...

Nu schrijf ik ook voor jou en focus ik me op commerciële teksten. Niets leuker dan een deel te worden van jouw verhaal! Ik leef me helemaal uit wanneer ik aan een nieuwe opdracht mag beginnen: blogteksten, persberichten, copy voor je website, social media die je graag leest, brieven... Name it en ik ga de uitdaging aan.

Ook voor SEO-teksten mag je mij uit mijn bed bellen. Oké, ze klinken minder sexy, maar ze zijn broodnodig voor de vindbaarheid van jouw onderneming op Google en andere zoekmachines. Belangrijk, toch?

De wereld van copywriting staat nooit stil. Daarom blijf ik constant bijleren om helemaal op de hoogte te zijn van de do's en de don'ts. Zo ga ik steeds voor teksten waar zowel jij als Google gelukkig van worden.

Zullen we samen even kijken hoe ik je kan helpen?

Neem vrijblijvend contact met me op.

Georgia Marie copywriting

opleidingen & diploma's

Ik heb mezelf niet zomaar tot copywriter gebombardeerd. Vooraleer ik startte, heb ik de volgende opleidingen en stage gevolgd.

Copywriter (Centrum voor Afstandsonderwijs) - 2019
met stage als copywriter bij Idearté (Sint-Truiden)
e-Marketing (Centrum voor Afstandsonderwijs) - 2020
SEO - Scoren in Google (Centrum voor Afstandsonderwijs) - 2021
Online Copywriter (Centrum voor Afstandsonderwijs) - 2021
 

Studeren met laptop, vrouw
bottom of page
264929070